0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
  • Børneavisen er 24 siders nyheder og underholdning til børn i alderen 9-12 år. Avisen udkommer på print hver tirsdag - året rundt med undtagelse af fire uger i juli og to uger over jul og nytår. Den allerførste avis kom på gaden den 11. september 2018, og i dag læser tusindvis af børn fra hele landet med.

    Nyhedsstrømmen dækkes, så den giver mening for børn og hjælper dem med at forstå den verden, de lever i. Vores mål er at forberede børnene på samfundsdebatten ved at skrive om både det sjove og underholdende, men også de mere seriøse og alvorlige emner, der kan være svære at tale om.

    Vi tager børnene i hånden i en tid, hvor samfundsoplysning i stigende grad foregår via sociale medier. Hvor fake news florerer, og hvor børnene præsenteres for meget information, som kan være vanskeligt at sortere i. Kort sagt er vores mission at give børn adgang til et troværdigt nyhedsmedie, der fortæller historier i børnehøjde.

    I vores